Семінар з підвищенням кваліфікації працівників, відповідальних в архівних відділах за роботу із зверненнями громадян

29 вересня 2021

З метою підвищення кваліфікації працівників, відповідальних в архівних відділах за роботу із зверненнями громадян, виконання запитів фізичних і юридичних осіб та оформлення документів, органів державної влади та місцевого самоврядування 28 вересня 2021 року Державний архів Тернопільської області спільно з Тернопільським регіональним центром підвищення кваліфікації, Головним управлінням Пенсійного фонду України в Тернопільській області провів навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації: „РЕАЛІЗАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ АРХІВНОЇ СПРАВИ” 

Навчання проведено у форматі онлайн в режимі реального часу через платформу ZOOM.  33 учасники навчання (державні службовці категорій Б, В, посадові особи місцевого самоврядування V-VII категорій). Обсяг навчальної програми 0,33 кредити ЄКТС.

         План семінару:

1. Правове забезпечення та організація роботи з питань виконання запитів фізичних осіб і юридичних осіб у архівних установах.

Доповідач - Марія КУЛИК, заступник директора – начальник відділу інформації та використання документів.

2. Виконання запитів соціально-правового характеру. 

Доповідач - Оксана СУЛИМА, головний спеціаліст відділу інформації та використання документів

3. Вимоги щодо оформлення архівних довідок про трудовий стаж та заробітну плату.

Доповідач - Ольга БРЕВУС, начальник управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

4. Виконання тематичних та майнових запитів. 

Доповідач - Тетяна МАРКЕВИЧ, головний спеціаліст відділу інформації та використання документів