РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ ЗА УЧАСТЮ НАЧАЛЬНИКІВ АРХІВНИХ ВІДДІЛІВ РАЙОННИХ ДЕРЖАВНИХ АДМІНІСТРАЦІЇ

11 листопада 2021

18 листопада 2021 року в державному архіві Тернопільської області відбулось розширене засідання колегії за участю начальників архівних відділів районних державних адміністрації.

Головний спеціаліст відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Марія Романишин ознайомила членів колегії та запрошених із результатами: проведених перевірок установ-джерел комплектування держархіву та огляду на краще забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та стану діловодства в установах і закладах підпорядкованих управлінню освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Світлана Найчук, заступник директора-начальник відділу зберігання, обліку та довідкового апарату, доповіла про стан виконання ,,Програми перевіряння наявності та фізичного стану документів на 2020-2024 рокиˮ архівними установами області за 2021 рік.

У підсумку голова колегії Федір Полянський відзначив важливу роботу проведену працівниками держархіву та архівних відділів райдержадміністрацій щодо формування Національного архівного фонду, перевірки наявності та фізичного стану документів.