Разом - збережемо!

11 жовтня 2022

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається з нами у відчайдушній боротьбі. Небайдужі роблять все, щоб забезпечити Україну усім необхідним та надати допомогу тим, хто її потребує. Надаючи гуманітарну допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя, адже добрі справи не залишаться непоміченими.

Державний архів Тернопільської області висловлює щирі слова вдячності Landedsarchiv Nordhein-Westfahllen, Інституту ім. Пілецького та особисто пані Наталії Латецькій за надання гуманітарної допомоги для забезпечення належного зберігання документів Національного архівного фонду України, що опинились під загрозою через агресію зі сторони російської федерації.

Надана гуманітарна допомога, у вигляді необхідного для здійснення реставрації пошкоджених документів міколентного паперу, картонних коробок для зберігання архівних справ, контейнерів для інструментів, мобільних шаф з полицями та візка для перевезення стала цінним даром і буде спрямована на забезпечення належного фізичного стану архівних документів.

Щиро дякуємо за фінансування перевезення Deutsch Ukrainsche Gezelschaft та БФ «Штаб порятунку спадщини / Heritage Emergency Response Initiative» за Вашу підтримку у такі складні часи та допомогу у забезпеченні збереження документальних архівних надбань! Бажаємо Вам усіляких гараздів і процвітань! Слава Україні!