Відбулось урочисте засідання колегії

28 грудня 2022

26 грудня 2022 року в Державному архіві Тернопільської області відбулось урочисте засідання колегії. Засідання відбулось за участю заступника начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Важинського та працівників архівних установ Тернопільської і Донецької областей.

Директор держархіву Тернопільської області Федір Полянський підбив попередні підсумки роботи архівних установ області за 2022 рік, відзначив роботу усіх працівників у формуванні, зберіганні та використанні Національного архівного фонду України та вручив грамоти кращим архівістам області і подяки - Олександру Петровському та Петру Гуцалу.

Ірина Шишолік, директор Державного архіву Донецької області, привітала усіх присутніх з професійним святом та за дорученням в.о. Голови Спілки архівістів України Олександра Гараніна вручила Почесну грамоту Спілки архівістів України директору держархіву Тернопільської області.

Від імені начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Труша, Володимир Важинський привітав усіх архівістів із їхнім професійним святом – Днем працівника архівних установ України, відзначив відповідними грамотами та подякував за кропітку і благородну працю у сфері комплектування, забезпечення збереження і використання архівних документів Національного архівного фонду.

Олександр Петровський, директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної та педагогічної освіти, привітав працівників обласного архіву та архівних відділів з їхнім професійним святом, відзначив тісну співпрацю з обласним архівом та вручив подяки голови Тернопільської обласної ради.

У підсумку учасники зібрання відмітили щоденну кропітку працю, наполегливість і сумління архівістів та їх особистий внесок у розвиток архівної справи і примноження історичної пам’яті нашого краю.