Відбулось урочисте засідання колегії в держархіві

26 грудня 2023

26 грудня 2023 року в державному архіві Тернопільської області відбулось урочисте засідання колегії за участі представників влади, працівників держархіву та начальників архівних відділів районних військових адміністрацій.

Володимир Важинський, заступник начальника Тернопільської обласної військової адміністрації,  привітав працівників обласного архіву та архівних відділів районних військових адміністрацій з професійним святом. ,,Під час повномасштабної війни ми ще раз переконалися, що наше минуле залишається потужною зброєю і загрозою для агресора. Переконаний, що ви усвідомлюєте велику значущість своєї праці й надалі відповідально зберігатимете пам'ять минулих та нинішніх поколіньˮ – сказав Володимир Важинський. Під час заходу вручив грамоти начальника обласної військової адміністрації, подякував за кропітку і благородну працю у сфері комплектування, забезпечення збереження і використання архівних документів.

Володимир Мисик, заступник керівника апарату Тернопільської обласної ради, привітав працівників обласного архіву та архівних відділів районних військових адміністрацій з їхнім професійним святом, відзначив важливість збереження документальної історії та вручив грамоти голови Тернопільської обласної ради.

Федір Полянський підбив попередні підсумки роботи архівних установ області за 2023 рік, подякував за щоденну кропітку працю, наполегливість і сумління, особистий внесок у розвиток архівної справи Тернопільщини, збереження та примноження історичної пам’яті нашого краю та вручив грамоти директора держархіву кращим архівістам області.

З різдвяними привітаннями та колядою до державного архіву Тернопільської області завітав ансамбль Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв.