Відбулось розширене засідання колегії

19 лютого 2024

15 лютого 2024 року в державному архіві Тернопільської області відбулось розширене засідання колегії за участю начальників архівних відділів районних військових адміністрацій.

Марія Кулик, заступник директора-начальник відділу інформації та використання документів, доповіла про стан виконавської дисципліни та контролю за виконанням документів у державному архіві Тернопільської області за 2023 рік.

Начальники структурних підрозділів держархіву області та начальники архівних відділів районних військових адміністрацій доповіли про підсумки виконання архівними установами області плану розвитку архівної справи за 2023 рік та завдання на 2024 рік.

Федір Полянський, директор державного архіву Тернопільської області, підбив підсумки роботи архівних установ області за 2023 рік, підкреслив важливість щоденної праці архівістів, їх особистого внеску у розвиток архівної справи Тернопільщини, виконання запланованих завдань у 2024 році, дотримання виконавської дисципліни, здійснення контролю за виконанням документів.

З начальниками архівних відділів районних військових адміністрацій обговорено актуальні та проблемні питання, які виникають в процесі їхньої діяльності.